4. juli 2017

Grønne spirer

Grønne Spirer har sammen med kostkonsulent Birgit Kjærgård
lavet bålmad hos Lisbeth i Nørup…

    Grønne Spirer har sammen med kostkonsulent Birgit Kjærgård lavet bålmad hos Lisbeth i Nørup. Menuen var nye kartofler, sommergryde af kyllingekød, spidskål, gulerødder, ærter og asparges, salat med jordbær, ærter og avokado og til dessert speltpandekager med hyldeblomst, jordbær vendt i sirup og citronskal og med flødeskum. Kyllingekødet forkogte vi, så sommergryden var hurtig lavet. Under middagen snakkede vi om, hvad der også kan laves over bål og udvekslede spændende Grønne Spirer aktiviteter. Dagplejeren fik deres certificeringsbevis, flag m.m. så de endnu et år kan vise, de er godkendte Grønne Spirer dagplejere. Tillykke til alle.

    Vi afsluttede en spændende aften med rundvisning i Lisbeths have, der bugnede af bær og grøntsager.

    Tak til Birgit fordi hun ville bruge en aften på os og til Lisbeth, fordi hun havde stillet det hele så fint an og lagt have til :)