Liselotte Lyse Mortensen

  • Liselotte Lyse Mortensen

    Kontaktoplysninger

    Telefon: 45
    Adresse: S. Stubsvej 52, 7080 Børkop

Velkommen til min dagpleje 

Hverdagen hos mig, går med leg og læring. Vi synger – læser – bruger kroppen – går ture i naturen - leger i haven – besøger rideskolen – fodre ænder osv.

Jeg bor lige ned til skoven, og nedenfor min have går der køer og heste om sommeren.

Indenfor har jeg et dejligt stort lyst legerum i et nybygget og allergivenligt hus, hvor der er god plads til lege og boldspil.

Jeg lægger vægt på at børnene oplever tryghed, nærvær og anerkendelse. Der tages hensyn til det enkelte barns behov. Derudover er jeg bevidst om, at børnene udvikler sig socialt så de bliver i stand til at respektere hinanden og indgå i vores fællesskab ( vente på det bliver deres tur/deles om legetøj)

Når jeg holder fri og børnene skal i gæstedagpleje, gør jeg alt for vi kan besøge gæstedagplejen sammen med barnet, så barnet kan se hvem hun er. Er også i legestue mandage i ulige uger, hvor barnet møder andre børn samt kollegaer.

Forældresamarbejde:
Sætter stor pris på et åbent og ærligt samarbejde omkring jeres barn, og jeg har altid tid til en god snak. En god kontakt imellem forældre og dagplejer betyder meget for et barns trivsel, så jeg vil gerne i fortæller om barnets trivsel hjemme og om evt. forandringer.

Lidt om mig selv:
Jeg er 42 år været dagplejer siden 1. juni 2015. Er uddannet Social- og Sundhedsassistent og arbejdet som det siden 1996. Jeg er gift og sammen har vi 3 piger, er henholdsvis fra 2004, 2007 og 2010. Derudover har vi en lille cocker spaniel.

Jeg ser frem til at møde jer og i er altid velkommen til at besøge mig.

På gensyn i min dagpleje.

Tilknytning

Dagplejepædagog: Hanne Seidenfaden
Skriv dit barn op til dagpleje